top of page
klippe Yoga

Om oss

Bakgrunn

Klubbnett.no er etablert av Skandisport Nord AS, et selskap stiftet i Levanger i 2014.

Vår hovedleverandør er Macron Technical Sportswear, som har en klubbkatalog med stor bredde. Vi har i tillegg avtale med svært mange andre leverandører. Vi tilbyr klær og utstyr til de fleste aktiviteter, trening, fritid, skole og arbeid.

Vi har pr. nå avtale med ca 50 lag, klubber og bedrifter nord for Dovre, vi har et betydelig samarbeid med mange skoler og Høyskoler/Universiteter og vi leverer solid til bedriftsmarkedet.

 

Vi er en totalleverandør og klubbspesialist som skaffer «alt» din organisasjon og dine medlemmer/ansatte/elever har behov for.

Fra eget tekstiltrykkeri hvor vi påfører logoer, navn, tekst og bilder etter ønske - leverer vi «ferdig, klart for bruk», kvalitetsvarer, til avtalt tid.

Våre tjenester

Leveringsdyktighet er den største fordelen vi kan tilby – vi leverer kvalitetsvarer til god pris og til avtalt tid, klar for bruk. Vi tror på enkle modeller for  samarbeid -  som alle forstår.

 

Gode verktøy for bestilling og betaling som forenkler arbeidet for den som skal håndtere dette mot medlemmer, elever eller ansatte. Dette er grunnfjellet i vårt arbeid.

 

Vi setter opp egen unik bestillingsrutine for din organisasjon, og det beste av alt – bestilling og betaling går mot oss. Vi forenkler din hverdag og administrasjon. Organisering av felles innkjøp for lag og grupper er vår spesialitet.

Hva vi har levert

· Drakter og treningsklær til idrettslag, bedriftslag, treningssentre, skoler

· Klubbgenser, skolegenser og russeklær

· Supporterartikler, skjorter, skjerf, luer med din egen profilering

· Beachflagg, flagg, vimpler

· Gaver og Premier i alle form & farger

· Profilprodukter for videresalg for inntekt til lag/forening

· Tekstiler til ansatte for aktiv fritid, tur og mosjon

· Arbeidstøy med og uten profilering

· Baller, vester, mål, nett – alt av utstyr for aktivitet

· Sportsmedisinsk, drikke og ernæring.

Kontakt oss

Ta kontakt for mer informasjon

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Takk for Din interesse!
bottom of page