top of page
 • Hvordan kommer jeg i kontakt med dere?
  Send oss en epost til: kontakt@klubbnett.no, vi svarer deg så snart vi kan.
 • Har dere en fysisk butikk?
  Ja, det har vi! Du finner oss på Okkenhaugvegen 4 på Trekanten i Levanger.
 • Hvilke betalingsmåter tilbyr dere i nettbutikken?
  Vi tilbyr betaling med Vipps, eller med kort i nettbutikken.
 • Kan dere sende faktura til klubben, foreningen eller bedriften?
  Ja, det kan vi! Faktura sendes på e-post eller EHF der det er mulig. Gi oss beskjed på epost hvis dere ønsker betaling med faktura når dere gjør bestillingen.
 • Sender dere bestillinger man gjør på Klubbnett.no?
  Ja, vi sender din bestilling direkte hjem til din postkasse hvis pakken veier under 5 kg. Hvis bestillingen veier mer/eller er for stor, får du en hentemelding fra nærmeste utleveringssted.
 • Kan jeg hente varen selv?
  Ja, det kan du! Da velger du “hent i butikk” som fraktalternativ, så får du beskjed fra oss når pakken er klar. Du henter din bestilling i butikken vår på Okkenhaugvegen 4 i Levanger.
 • Hvor lang tid tar det før jeg får varen?
  Dersom varen(e) du har bestilt er på lager ekspederes ordren din normalt en til to virkedager etter at du har bestilt. Vi har som mål at du skal motta din bestilling innom 14 virkedager fra dagen du gjør din bestilling.
 • Vi tenker å gjøre en samlet bestilling med klubbklær til vårt lag. Vi vil at klærne skal ha klubb-logo og logo til en av våre sponsorer, kan dere trykke det?
  Ja, ikke noe problem! Vi trenger logoen som vektor, png eller i pdf format, sammen med informasjon om hvilken størrelse dere ønsker på logoen og hvor den skal plasseres, så kommer vi med et forslag.
 • Kan dere trykke personlige navn/initialer på klær man bestiller på Klubbnett.no?
  Ja. Vi har eget trykkeri der vi trykker alt av logo, navn og initaler. På våra klubbshopper velger man hvis man ønsker navn eller initaler trykkt på produktene i tillegg till klubbens logo.
 • Vi er en vennegjeng som ønsker å få t-shirts trykt med en logo vi laget selv, kan dere hjelpe oss med det?
  Absolut! Send oss logoen som en pdf sammen med info om størrelse, plassering så kommer vi med et forslag.
 • Jeg har kjøpt en supporterdrakt fra Premier League på nett, kan dere trykke tall og navn på drakten?
  Vi kan trykke tall, navn og logo på de fleste materialer. Ta kontakt så ordner vi det!
 • Trykker dere bare drakter/klubbklær til fotballlklubber?
  Nej, vi har en stor bredde på våre kunder. Alt fra fotball, håndball, basket, volleyball, innebandy, biljard til skoler, bedrifter, vennegjeng.
 • Hva gjør jeg om varen er ødelagt?
  Da kontakter du oss så fort som mulig på kontakt@klubbnett.no, så løser vi problemet raskt og enkelt.
 • Hvordan returnerer jeg en vare?
  Du tar kontakt med oss på kontakt@klubbnett.no og forteller hva du ønsker å returnere. Vi sender deg en returlapp som du skriver ut, fester på pakken og leverer pakken til posten. Vi refunderer beløpet så snart vi mottatt varen fra deg.
 • Om størrelser og bruk
  Bruk størrelseskartene våre nedenfor for å finne omtrentlig størrelse, eller ta kontakt med oss, dersom du fortsatt er usikker på ditt valg. ​ Størrelseskartene er utviklet av Macron, og er basert på mange års erfaring. De kan brukes som en god veileder, når du handler hos oss. Hvis det likevel velges feil, bytter vi gjerne. Vi kan da kun godta varen(e) tilbake i den stand de ble kjøpt. ​ Det er ikke mulig å bytte varer som er brukt, vasket eller som har personlig trykk. Våre produkter er laget etter høye standarder, og er underlagt en streng kvalitetskontroll. Plagg kan misfarges på grunn av stoffer som bl.a. gress, salver eller olje, og selvfølgelig svette. Omfanget av misfarging kan reduseres kraftig ved å følge noen få enkle prosedyrer. Bløtlegging og/eller vasking av plagget i vann og vaskemiddel, så snart som mulig etter bruk - kan redusere misfarging. ​ Følg alltid vaskemiddelprodusentens instruksjoner, spesielt de som er ment å takle tunge flekker, og unngå produkter som inneholder blekemiddel. ​ Vi påtar oss naturlig nok ikke ansvar for misfarging eller skade på plagg forårsaket av flekker som følge av elementer som er fremmed for materialene som brukes i produksjonen.
 • Størrelsetabell
bottom of page