top of page
bak.jpg

OM STØRRELSER OG BRUK

Bruk størrelseskartene våre nedenfor for å finne omtrentlig størrelse, eller ta kontakt med oss, dersom du fortsatt er usikker på ditt valg.

Størrelseskartene er utviklet av Macron, og er basert på mange års erfaring. De kan brukes som en god veileder, når du handler hos oss. Hvis det likevel velges feil, bytter vi gjerne. Vi kan da kun godta varen(e) tilbake i den stand de ble kjøpt.

Det er ikke mulig å bytte varer som er brukt, vasket eller som har personlig trykk. Våre produkter er laget etter høye standarder, og er underlagt en streng kvalitetskontroll. Plagg kan misfarges på grunn av stoffer som bl.a. gress, salver eller olje, og selvfølgelig svette. Omfanget av misfarging kan reduseres kraftig ved å følge noen få enkle prosedyrer.

 

Bløtlegging og/eller vasking av plagget i vann og vaskemiddel, så snart som mulig etter bruk - kan redusere misfarging.

Følg alltid vaskemiddelprodusentens instruksjoner, spesielt de som er ment å takle tunge flekker, og unngå produkter som inneholder blekemiddel.

Vi påtar oss naturlig nok ikke ansvar for misfarging eller skade på plagg forårsaket av flekker som følge av elementer som er fremmed for materialene som brukes i produksjonen.

Macron Hero_POS.png
Skjermbilde 2020-12-11 kl. 01.14.32.png
bottom of page